Isabella “Blondinbella” Löwengrip

Isabella Löwengrip driver den mest lästa bloggen i Norden då hennes blogg når över 1,3 miljoner läsare varje vecka. Hon har startat och drivit ett dussin företag, idag är fyra av dem aktiva och omsätter flera miljoner kronor. Isabella var väldigt ung när hon inledde sin karriär, endast 14 år när hon startade sin blogg och 16 år när hon grundade sitt första bolag. Under åren har hon deltagit i ett flertal olika tv-program, hon har varit den mest “googlade personen” i landet två gånger, styrelseordförande för ett börsnoterat bolag, chefredaktör för Egoboost Magazine och hon har skrivit flera böcker. Trots att Isabella startade sin framgångsrika karriär väldigt tidigt har hon även hunnit med att få två barn, en son på tre år och en dotter på två år.

Isabella Löwengrip driver flera företag

Isabella Löwengrip är en stor förebild för både unga och äldre. I sin blogg som är väldigt populär skriver hon om sin vardag, bland annat hur hon balanserar familj och jobb, om sin ADHD och om sina resor. Hon kallas ofta för bloggdrottning och fenomen. I och med att hon startade sin karriär vid en väldigt ung ålder är hon van vid rampljuset i media. Ett av företagen hon har grundat är Löwengrip Care & Color. Isabella har tillsammans med Pingis Hadenius utvecklat LCC som grundades 2012. LCC är ett varumärke med skönhetsprodukter som är svensktillverkade och består av kroppsprodukter, ansikts- och hårvård samt en parfym. Dessa produkter säljs bland annat på Apoteket. Ett annat företag som Isabella har grundat är Flattered som producerar skor, främst ballerinaskor för inom- och utomhusbruk. Hon spelar även in den populära podcasten “En Economistas podcast”, där hon pratar om ekonomi och pengar.

Isabella älskar böcker

Isabella Löwengrip läser många böcker och det har hon gjort sedan tidig ålder. hon älskar ljudböcker och har även lanserat en själv. Hennes bok “Babyboost” finns som ljudbok sedan några månader tillbaka. Hon skrev den 2014, när hennes son Gillis var sex månader. Isabella har berättat att hon själv skulle velat ha den att lyssna på när hon var gravid och hon hoppas innerligt att man blir peppad och glad när man lyssnar på denna bok. Isabella har skrivit flera andra böcker, som till exempel “Egoboost! Överlevnadsguide för unga tjejer” och “Economista”, de finns också som e-böcker. Hon läser minst en bok i veckan, det är något som hon har gjort sedan mellanstadiet. Hon har berättat att Sune-böckerna var de första hon slukade och en av böckerna hon har tipsat sina bloggläsare om är “Duktiga flickors revansch” av Birgitta Ohlsson.

variant-landing-page-four