Framtiden för bloggare och gamers?

Är du insnöad på gaming, har en välbesökt blogg, men vet inte vad du ska göra med framtiden? Kanske kan en kurs i Executive MBA vara något för dig. Med en ledarskapsutbildning kan du hitta en plats där dina styrkor kommer till sin rätt – och där du kan få en bra start på din framtida karriär.

En gamers särskilda kompetens

Ibland när traditionella medier skriver om eller resonerar kring gaming är det som att det är en helt egen värld som står bredvid allt annat. Sanningen är såklart att det är en del av vår gemensamma verklighet, och att du som är bra på gaming kan ha en kompetens som kan utvecklas med Executive MBA och ge dig eftertraktade färdigheter. Som gamer och bloggare har du säkert stenkoll på vilka gamers som är världens bästa och som du skulle vilja vara som. Du har säkert också kunskap om datorer, lurar och annan teknisk utrustning. Visst är det bra saker att ha koll på, men du har förmodligen också en kompetens som du inte reflekterar över. För att vara en bra gamer behöver du till exempel kunna fungera i grupp, ta snabba men smarta beslut och du måste ha koll på helheten och inte bara detaljer. Kanske är du också redan nu en bra ledare inom gaming, eller genom den blogg du har.

Utveckla dina ledaregenskaper

Med en kurs i Executive MBA kan du utveckla dina ledaregenskaper och bli ännu bättre på det som handlar om att fungera i grupp och att vara ansvarig för beslutsfattande. Har du aldrig tänkt att du skulle kunna bli en bra ledare? Många som själva ser sig själva som självklara på ledarposten passar egentligen inte alls där, så det behöver inte betyda något. Du kan bli en av framtidens ledare, om du tar vara på den speciella kompetens du har och utvecklar just de egenskaper som krävs hos en bra ledare. Med en utbildning i Executive MBA får du en chans att få stöd och vägledning som hjälper dig framåt i den riktningen och där den kunskap du har med dig tas tillvara och ses som en resurs. Utbildningen gör att du har chans att få spännande toppjobb och en bra inkomst. Så kommer du till en punkt när du inser att du inte kommer kunna leva på att vara professionell gamer kan det vara ett vettigt steg att ta. Tyvärr är det ju ganska få som kan leva på gaming.

variant-landing-page-four