Arbetsplats som bloggare

Om du lyckas bli en av de vars blogg stadigt ökar i popularitet och du till slut har en stadig inkomst från den, kan känslan av att trots allt vilja ha en arbetsplats lätt uppstå. Det är inte alltid självdisciplinen räcker till för att skriva inläggen hemifrån eller på språng ute på stan. Istället kan det bli väldigt motiverande att ha en fysisk arbetsplats att gå till, men hur löser du det?

Hyr kontorsplats enkelt

Vi fungerar alla olika och även om många arbetar bäst hemifrån finns det lika många som behöver rutiner och en ordentlig arbetsplats att gå till för att kunna prestera sitt bästa. Har du fått din blogg i rullning och lyckas få en bra inkomst från den, finns alternativet att hyra en kontorsplats på Workaround i Stockholm. De har ett brett utbud av olika kontorslokaler där du kan hyra antingen en enskild plats eller ett kontorsrum. Lokalerna skiftar i stil och storlekar och det är lätt att hitta något för alla smaker. Är din blogg en del av ett företag är den här typen av kontorshotell ett ypperligt sätt för er anställda att på ett flexibelt och smidigt sätt använda delningsekonomin till er fördel. Som ensam bloggare kan det även vara positivt med känslan av fler människor runt sig än att alltid arbeta själv. De här kontoren finns på många attraktiva platser runtom i Stockholm, vilket gör dem både lättillgängliga och lockande för många sorters kunder.

Bli inspirerad av din arbetsplats

Med flexibiliteten som kommer av att hyra kontorsplats genom Workaround får du mer frihet att välja var, när och hur du vill arbeta med din blogg. Kombinationen av frihet och rutiner ger ofta inspirerande resultat, vilket med största säkerhet även kommer synas i din blogg. Mår du bra och känner dig motiverad och kreativ flödar orden lättare och dina inlägg blir väldigt mycket roligare och enklare att skriva. Det är ju trots allt oundvikligt att viss skrivkramp inträffar då och då – det händer alla som skriver – men med en intressant och spännande arbetsplats är chansen stor att dina fingrar snart dansar över tangenterna igen.

variant-landing-page-four